Goed leren weven

Voorjaar 2022: Afbouwen van de Weefgoed-activiteiten

Na 25 jaar als docent en gastvrouw het gezicht van Weefgoed Winsum te zijn geweest, vind ik het tijd om te beginnen met het afbouwen van mijn Weefgoed-activiteiten. Ik ben inmiddels 75 en er aan toe om het wat rustiger aan te doen. Bovendien wil ik de komende tijd graag meer aandacht  besteden aan eigen weefwerk. Zo is er in juli 2022 een weefexpositie van mijn werk, samen met keramist Wim de Boer, in de grote kerk van Zeerijp.

Zomer 2022:  Met ingang van zomer 2022 heb ik een groot deel van mijn werkzaamheden afgestoten, nl. het lesgeven en het organiseren van de zomerweefweken.

In besloten Weefcontactdagen houd ik met de oud-cursisten contact. Oud-cursisten en andere belangstellenden kunnen op afspraak Weefgoed bezoeken voor informatie, inspiratie en het kopen van weefgarens en weefgereedschappen. Zo kan Weefgoed de komende jaren toch een plek blijven voor weefontmoeting en -contact.